WRJC 2011
Image default
Science / Environment

WordPress website laten maken? Een goed idee!

Wanneer je geen kennis hebt van web development, webdesign, webshops en Social Media zoals ik, kun je maar beter een WordPress website laten maken door SiteToGo bijvoorbeeld. Er komt zoals je ziet nogal wat bij kijken wanneer je een website wil hebben. Dan kun je maar beter de professionals aan het werk zetten. Dan ben je verzekerd van een goed werkende WordPress website. De dames en heren van SiteToGo verzorgen ook het onderhoud van mijn website. Dat betekent dat ik er haast geen omkijken naar hebt. Maar als ik even zin en tijd heb, kan ik de WordPress website die ik heb laten maken, ook nog eens zelf heel eenvoudig aanpassen. Ik heb namelijk een service en onderhoudspakket afgesloten. Dat betekent dat ik volledig onbeperkt gebruik kan maken van het beheersysteem van mijn website, het zogenaamde CMS. Dankzij dit CMS kan ik de WordPress website die ik heb laten maken, eenvoudig zelf aanpassen. In de beginperiode was het natuurlijk allemaal heel nieuw voor me. Maar door de hulp die SiteToGo me heeft gegeven, hebben ze me goed op weg geholpen.

Een website laten maken omdat je resultaten wilt zien

De website die ik heb laten maken is responsive zoals dat met een sjiek woord heet. Nou ik zal je dat vertellen, ik wist niet wat het inhield toen ik het voor het eerst hoorde. Maar toen ik onder ogen kreeg wat het precies betekende: dat ook mijn WordPress website zich volledig aanpast aan de grootte van het scherm waarop de website wordt aangeroepen, was ik er toch wel van onder de indruk. Of je nu via een smartphone mijn website aanroept of via een tablet, laptop of giga groot beeldscherm. De WordPress website die ik heb laten maken, wordt altijd keurig netjes getoond.

Snelheid

De WordPress website die ik heb laten maken is ook nog eens snel. En dat vind ik wel zo fijn. Niets zo ergerlijk dan dat je bij wijze van een vreemde taal kunt leren terwijl je wacht totdat een pagina opent. Ja, serieus. Dat wilt niemand toch? Daarnaast is de WordPress website ook nog eens voor Google erg interessant gemaakt. Ja, hoe ze dat gedaan hebben? Geen idee, maar het werkt. Mijn website staat steevast op de eerste pagina in Google. Geweldig toch? En dat alles dankzij de professionals van SiteToGo. Een bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen.